Läser in...
banner_cp8_-_ny

Massor av roliga nyheter

Denna höst bjuder vi på två maffiga höstkollektioner från Järbo och Svarta Fåret - och först ut är Järbo. Alla 23 mönster ur BRUK kan laddas ner gratis.
Dessutom har vi fyllt lagret med superfina nyheter från muud och ett helt nytt varumärke med stickor och tillbehör: Lantern Moon!
Och som inte det vore nog: nya färger i Järbo Select No 6 och cookie. Dessutom kommer med fler färgnyheter och massor aktiviteter under hösten. 

Svarta Fåret - Cozy Fall

Säg hej till höstens stickade och virkade kollektion från Svarta Fåret, Cozy Fall! Vi har mixat coolt med stilrent, färg med neutraler och mys med spännande nya siluetter. Många av plaggen är stickade i dubbel tråd, för extra värme och mys.

Järbo - Bruk

I höstkollektionen Bruk söker Järbo sina rötter i slumrande bruksorter och nedlagda fabriker. Och i mörkret - där hittar vi sprakande färger och totalt 23 nya mönster av kända nordiska designers. Nedanför ser ni också några av garnerna som används i kollektionen.

LM

NYHET: Lantern Moon

Tjusiga, hårda och silkeslena trästickor formgivna av konstnärer i etiskt odlad ebenholts. Dessutom tillbehör som eleganta saxar, stickförvaring i silke och vackra måttband. Och gulliga får!

bella

NYHET: Mer lyxig förvaring

Vårt favoritmärke för exklusiv förvaring släpper många spännande nyheter. Kolla in den runda väskan Bella, den är otroligt snygg...

select4

NYHET: Kammad ull i 7 nya färger

Efter succén med den naturvita svenska ullen (Järbo Select No 6) så fyller vi nu på med färg. Hela sju nya kompisar finns att köpa och sticka i!

Untitled_design_8_

Håll dig uppdaterad med nyhetsbrevet

Nyheter, förhandstittar, erbjudanden: allt på samma ställe. Dessutom får du 10% rabatt på nästa köp. Klart du ska prenumerera!

Mer kul under hösten

sf-cozy

Svarta Fårets höstkollektion

5 september släpper vi ytterligare en höstkollektion - nämligen Svarta Fårets Coxy Fall. Trendig design, enkel stickning och plagg du vill använda direkt.

Månadsmönster

Varje månad släpper vi flera roliga mönster från både Järbo och Svarta Fåret. Håll utkik på våra instagramkonton: @eddna.se, @svartafaretgarn och @jarbogarn

raggi_1x1

Nya färger

Vi kommer med fler nya färger i flera populära garnkvaliteter och massor av sockgarner under socktober. Dessutom flera roliga knit-alongs. Mer om det under hösten!

Följ oss på Instagram

Inspiration och småprat med oss och andra stickare - på Instagram får du både och. Följ Eddna och våra varumärken Järbo och Svarta Fåret för 100% sticknördigt mys!

@eddna.se, @svartafaretgarn och @jarbogarn

Betalningsalternativ

© 2023 Eddna