Bulky

Bulky är ett tjockt, mysigt garn som är väldigt roligt att sticka med. På Eddna använder vi oss av den internationella standarden för att gruppera garn med liknande tjockhet och masktäthet.

Bulky
Läser in...

Produkter: 5

per sida
Stigande

Köp tjockt garn online – Bulky garn – Mjukt & fluffigt | Eddna.se

Bulky är ett tjockt, mysigt garn som är väldigt roligt att sticka med. På Eddna använder vi oss av den internationella standarden för att gruppera garn med liknande tjockhet och masktäthet.

Produkter: 5

per sida
Stigande

Bulky

Garner som är i samma garngrupp kan ofta ersättas av varandra, men glöm inte att garnåtgången och utseendet på plagget kan variera om du byter garn. Gör alltid en provlapp!

I kategorin Bulky hittar vi riktigt tjocka garner!  Garner i den här gruppen brukar ha en sträckning på mellan 100 till 130 meter per 100 gram.

Köp tjockt garn av ull & akryl online

Tjockt garn har ett brett användningsområde och är roligt att använda. Det ger snabbt ett resultat och fungerar bra till vantar, halsduk eller en mysig kofta. Ett riktigt tjockt garn skapar en omfamnande känsla samtidigt som det är mjukt att bära. Bulky garn är en kategori som normalt omfattar en sträckning på mellan 100 till 130 meter per 100 g. Eddna har ett brett sortiment av tjockt garn från många välkända tillverkare – välkommen att hitta din favorit redan idag!

Stort sortiment av tjockt, mjukt & fluffigt garn

Plagg som är riktigt fluffiga och härliga är svåra att motstå för vem som helst. Skapa de plagg som du själv vill ha eller ge bort handgjorda presenter som alltid blir uppskattade. I det stora sortimentet finns färger för alla smaker. Sticka och virka enfärgat eller blanda flera färger. Det blir något unikt som ingen annan har. Riktigt tjockt garn kan även varvas med vanligt garn för att skapa spännande effekter på ett naturligt sätt. Vi rekommenderar alltid att du provstickar en lapp för att få en känsla av garnets egenskaper.

Riktigt tjocka garner inom kategorin bulky

Bulky är ett samlingsnamn på garner som är tjockare. I sortimentet finns tjockt garn med olika blandningar och egenskaper. Det finns exempelvis 100 procent ull, med akrylblandning eller reflekterande garn. Låt ditt projekt bli verklighet och upptäck glädjen i att sticka med ett tjockare garn i ull. Tjockleken på garnet gör att det går mycket snabbare att sticka en mössa eller halsduk. Maskorna går att sticka både löst eller hårt beroende på hur du vill ser slutresultatet ska bli.

Tjockt garn till filt, matta, pläd & mycket annat

Tjockt garn är tacksamt att använda till många saker. Sticka eller virka en filt, matta, pläd eller något annat som både blir en fin inredningsdetalj och kan värma axlarna en sval sommarkväll. Till mössor och vantar är det populärt att använda tjockt garn som är reflexgarn. Garn som gör att användaren blir extra synlig i mörker! Bulky garn ger dessutom ett väldigt häftigt utseende med de grova maskorna. Eddna har ett uppdaterat sortiment med tjockt mjukt garn för alla tillfällen.

© 2024 Eddna