Ullgarn

Här hos oss på Eddna hittar du ullgarn av alla de slag. Ull är ett otroligt naturmaterial som värmer när det är kallt, andas i värme och i princip rengör sig själv. Lite vädring gör under.

Ullgarn
Läser in...

Produkter: 52

Sida
per sida
Stigande

Köp ullgarn online – Garn med ull | Eddna.se

Här hos oss på Eddna hittar du ullgarn av alla de slag. Ull är ett otroligt naturmaterial som värmer när det är kallt, andas i värme och i princip rengör sig själv. Lite vädring gör under.

  1. Denna produkt ger: 102 poäng
    Pris från 102 kr

Produkter: 52

Sida
per sida
Stigande

Ullgarn

Vi tar hela tiden in nya spännande kvaliteter från kända varumärken. Vi har alpackagarn, lamaull svensk ull, ofärgat ullgarn, merinoull, ullblandningar, sockgarn (både tunt och klassiska raggsocksgarner). De flesta av ullgarnerna hos oss är märkta med OEKO-TEX. Handla ditt ullgarn från oss!


Köp ullgarn av bra kvalité online

Ull är ett material som har bra kvalité och fantastiska egenskaper. Ullgarn finns i många varianter som alpackaull, merinoull och superwash. Eddna erbjuder många typer av garn som kan användas inom olika områden. Använd ullgarn till broderi, tovning eller varför inte sticka ett par sköna sockor till barnen. Fördelen med att använda ullgarn är dess hållbarhet och att det fortsätter att hålla formen under många år. Köp ullgarn online till ditt nästa projekt. I vårt sortiment hittar du gamla klassiker och du kan även upptäcka nya favoriter!


Stort sortiment av 2-trådigt ullgarn

Sticka en pläd eller en kofta med ett 2-trådigt ullgarn. Ett 2-trådigt ullgarn är ull som har behandlats genom att det har blivit kardat, färgat och slutligen spunnits. På så sätt blir det till ett fint ullgarn som du kan använda till allt möjligt. Ett mångsidigt garn som klarar av de flesta utmaningar och finns  i många spännande färger. Ull är ett värmande material som är mjukt att bära och står emot fukt.. Virka, väv eller sticka plagg som kan bäras året runt av både barn och vuxna.


Ullgarn som behandlad enligt superwash

Tvätta dina ullplagg utan att oroa dig för att de kommer att krympa. Ullgarn med superwash innebär att de har behandlat på ett visst sätt. Med hjälp av kemikalier tar man bort ullens fjäll, sedan avslutas behandlingen med att fibern kapplas in i en tunn film av polymer. Efter superwash kan ullen tvättas utan att den riskerar att krympa, vilket kan hända med obehandlat garn. Superwash är ett bra val för plagg som kommer att användas ofta och därför behöver tvättas mer frekvent. Kom dock ihåg att inte använda sköljmedel eller torktumla plagg av ull.

Sockor, vantar eller tröja – bara fantasin som sätter gränser!

Att sticka är inte bara en hobby, det är en livsstil! Hos Eddna hittar du svenskt ullgarn till sockor, vantar, tröja och mycket annat. Ullgarnet finns i olika blandningar med exempelvis reflekterande garn som gör att plagget syns extra bra i mörker. Isländsk ull och merinoull är några andra typer av ullgarn i vårt sortiment. Just isländsk ull är känd för sina isolerande egenskaper, men även den svenska ullen värmer väldigt bra. Merinoull används ofta till friluftskläder eftersom materialet transporterar fukt på ett bra sätt. Oavsett syfte har vi på Eddna ett passande ullgarn för dina behov!Betalningsalternativ

© 2023 Eddna