Bambugarn

Här hittar du garn med bambu i. Bambufibern är lätt, luftig och ger mjuka och sköna garner. Perfekt för somriga sockor, mjuka och lätta tröjor och koftor.

Bambugarn
Läser in...

Produkter: 3

per sida
Stigande

Köp bambugarn online – Mjukt garn med bambu | Eddna.se

Här hittar du garn med bambu i. Bambufibern är lätt, luftig och ger mjuka och sköna garner. Perfekt för somriga sockor, mjuka och lätta tröjor och koftor.

Produkter: 3

per sida
Stigande

Bambugarn

Bambu är en snabbväxande fiber som gör mindre påverkan på miljön. Bambu är också naturligt antibakteriellt. Ofta blandar man bambufiber med annan fiber, såsom bomull eller ull, för att göra garnet lättstickat och härligt att använda.

Köp lätt och luftigt bambugarn online

Att bära och använda plagg som är tillverkade i bambugarn är en behaglig upplevelse. Garnet är otroligt lätt mot huden och på samma gång luftigt – en svårslagen kombination. Det går att använda garn från bambu till det mesta inom virkning och stickning. Materialet är mycket slitstarkt och finns i många läckra färger. Materialet passar lika bra för nybörjare som mer erfarna då det är mycket lätthanterligt. Släpp loss kreativiteten och skapa nya och inspirerande plagg och saker i bambumaterial!

Vad har bambugarn för egenskaper?

Först och främst är bambugarn ett miljövänligt alternativ då det är tillverkat av bambu, helt vegetabiliskt. Bambugarn är därför ett bra alternativ även för många allergiker. En annan utmärkande egenskap är hur skonsamt materialet är mot huden. Det är antibakteriellt och låter huden andas på ett bra sätt. Fördelarna är många med att prova välja ett garn som helt kommer från naturen. Prova att använda det till ett par strumpor och upplev skillnaden med ett riktigt bra material.

Mönster för disktrasa av bambugarn

Bambugarn är ett utmärkt val för att virka en disktrasa. Ekologiskt bambugarn har en imponerande sugförmåga och kan fortsätta att användas under en längre tid. Ta del av något av de gratis mönster som Eddna erbjuder för disktrasor som är hållbara eller upptäck mönster till helt andra områden. Stickmönster till plagg för barn, vuxna eller en mjuk pläd att skämma bort sina gäster med. Ta chansen att utmana dig själv med något nytt och spännande nästa gång med garn i bambu. 

Brett sortiment av Bambu Raggi garn från Järbo

I sortimentet finns populära garner från Järbo. En av produkterna är Bambu Raggi garn, ett populärt garn som är en blandning av bambu, bomull och polyamid. Kombinationen skapar ett mycket mjukt och värmande garn som har en låg miljöpåverkan. Garnet finns i en rad olika färger. Både enfärgat och flerfärgat garn i trevliga färger och kulörer. Kombinera olika färger eller använd enbart din favorit!

© 2024 Eddna