Alpacka och lama

Sugen på ett varmt, fluffigt och lyxigt garn? Köp ditt lama- och alpackagarn online här hos Eddna! Många stickare har säkert upptäckt den ljuvliga alpackans ull, även dess mer okända kusin laman är välkommen in i rampljuset.

Alpacka och lama
Läser in...

Produkter: 11

per sida
Stigande

Köp alpackagarn & lamagarn – Alpackaull & lamaull | Eddna.se

Sugen på ett varmt, fluffigt och lyxigt garn? Köp ditt lama- och alpackagarn online här hos Eddna! Många stickare har säkert upptäckt den ljuvliga alpackans ull, även dess mer okända kusin laman är välkommen in i rampljuset.

Produkter: 11

per sida
Stigande

Lama- och alpackagarn

Med en fiber som är minst lika mjuk och fin som alpackaull förtjänar den bolivianska laman verkligen din uppmärksamhet. Det är inte för inte som den kallas för Andernas kashmir. Alpackornas ull ger ett helt unikt garn – värmande, mjukt och med ett härligt fluff. Ett plagg i alpackaull känns väldigt lyxigt och har ett fint fall.

Lamaull och alpackaull är dessutom mer passande för dig som är allergisk eller känslig mot fårull då den inte innehållet något lanolin. Köp ditt garn i lamaull och alpackaull hos oss på Eddna!

Köpt fluffigt och lyxigt alpackagarn online

Att vira in sig i en filt eller ta på sig ett plagg av alpackagarn är en speciell känsla. Som att ta på sig något fluffigt och mjukt på en och samma gång. Garn av alpacka ull är starkt och roligt att jobba med till både små och stora projekt. Använd för att sticka plagg till både barn och vuxna som kan bäras året runt. Den glansiga tråden bidrar till en lyxig känsla och lyxigt utseende.

Vad har alpackagarn för egenskaper?

Alpacka- och lamagarn har temperaturreglerande egenskaper. Plaggen kommer därför att upplevas som sval under varma dagar och ha en värmande effekt när kylan smyger sig på. Garn från lama har dessutom utmärkta egenskaper då det kommer till att transportera fukt som exempelvis svett, du förblir torr under en längre tid. Tråden som skapas från alpacka blir stark och håller en hög kvalitet. De kommande projekten kan därför användas under lång tid och ändå förbli intakta.

Mönster som passar garn från lama och alpacka

Svenskt alpackagarn går att använda till många spännande mönster. Eddna har ett brett urval av mönster där du alltid kan hitta nya roliga alternativ. Sticka en värmande väst eller en söt kofta till ett barn. Garn som kommer från lama och alpacka kan användas till det mesta. Ett trevligt garn att arbeta med som har en naturlig glans. Sticka något fint till dig själv eller ge bort en helt unik present till någon som du håller kär.

Alpackagarn och lamagarn i många olika färger

Sortimentet innehåller flera typer av alpacka- och lamagarn. Blandning med andra material som exempelvis akryl eller polyamid skapar unika egenskaper och tar fram det bästa i varje garn, för att användas i varierande syften. Garnet finns tillgängligt att köpa i många olika färger. Välj själv om du vill sticka ett plagg som är endast enfärgat eller blanda flera glada färger. Upptäck glädjen med att använda alpacka garn och hur skönt det är att använda till exempelvis en tröja.

© 2024 Eddna