Reflexgarn

Den som kom på reflexgarnet är ju ett geni! Reflekterande garn som gör att du blir mer synlig i mörkret, och samtidigt kan klä dig i handgjorda plagg.

Reflexgarn
Läser in...

Produkter: 3

per sida
Stigande

Köp reflexgarn – Reflekterande garn med reflextråd | Eddna.se

Den som kom på reflexgarnet är ju ett geni! Reflekterande garn som gör att du blir mer synlig i mörkret, och samtidigt kan klä dig i handgjorda plagg.

Produkter: 3

per sida
Stigande

Reflexgarn

Våra reflexgarner är av hög kvalitet. Vi har reflexgarn i många färger. Missa inte Ulrika Reflex – vår favorit-ull från Svarta Fåret med en reflextråd. Glöm inte att det är viktigt att även komplettera med riktiga, stora reflexer vintertid för maximal synlighet i trafiken.

Köp reflexgarn av hög kvalité online

Sticka med reflexgarn av hög kvalitet. I garnet finns en reflextråd som kommer att lysa upp i skenet från bilarna lysen, väldigt smart! Det är ett tåligt garn som kan användas till alla typer av ytterplagg och det värmer skönt under kalla dagar. Reflexgarnet ser ut som vilket garn som helst i vanligt dagsljus. De reflekterande delarna syns, precis som för vanliga reflexer, när materialet utsätts för ljus från exempelvis fordon. Detta är ett populärt garn med som bidrar till ökad trafiksäkerhet under årets mörkare dagar – ett enkelt sätt att synas lite bättre utomhus. 

Reflexgarn för mössa, vantar & halsduk

När kylan smyger sig på är mössa, vantar och halsduk ett måste. Reflexgarn är slitstarkt och mjukt att bära. Sticka en halsduk och ge bort till en vän eller skapa en mössa till barn som både är praktisk och snygg. Hos oss kan du välja bland reflexgarn från Svarta Fåret och andra välkända varumärken. Flera färger gör att det alltid går och skapa plagg i favoritfärgen. Matchande plagg eller flera uppsättningar i olika färger – här är det endast din fantasi som sätter stopp.

Hitta mönster i reflexgarn

Inom stickning finns få gränser. Enfärgat reflexgarn till vantar med lång mudd eller en halsduk med snirkliga mönster är två exempel. Eddna har samlat mönster till både barn, dam och herr. Det finns alltid något nytt och roligt att prova sticka! Reflexgarn i ull har samma egenskaper som övriga garn, bara att det blir synligt i mörker. Därför går det att använda reflexgarn till allt i vårt mönsterbibliotek och börja att skapa uppskattade plagg som kommer att användas flitigt.

Bli synlig i mörkret med reflekterande garn

Det finns många sätt för att bli synlig i mörker. Ett av dessa är att bära ytterplagg som automatiskt blir reflekterande. Plaggen är diskreta tack vare att det i vanligt ljus ser ut som vilken halsduk som helst, för att vid kvällspromenaden med hunden göra att andra trafikanter uppmärksammar dig. Reflexgarn kan användas för att sticka, virka och andra typer av handarbete. Låt kreativiteten flöda och släpp loss med ett vackert reflexgarn från det breda utbudet.

© 2024 Eddna