Tencelgarn

Med Tencelgarn mjuka och fina sockgarn stickar du framtidens sockor som både är snälla mot miljön och väldigt snygga. 

Tencelgarn
Läser in...

Produkter: 2

per sida
Stigande

Köp tencelgarn online – Garn med tencel | Eddna.se

Med Tencelgarn mjuka och fina sockgarn stickar du framtidens sockor som både är snälla mot miljön och väldigt snygga. 

Produkter: 2

per sida
Stigande

Tencel Raggi

Glansigt, smidigt och helt naturligt! Järbos sockgarn Tencel Raggi består av obehandlad ull och tencel (eller lyocell), en spännande fiber som utfinns ur FSC-certifierad cellulosa från snabbt växande energiskog. Med detta mjuka och fina sockgarn stickar du framtidens sockor som både är snälla mot miljön och väldigt snygga. Tencel Raggi kommer i hälften solida och hälften printfärgade. Tänk på att ett sockgarn utan varken superwash eller polyamid kommer aldrig att vara lika slitstarkt som ett förstärkt garn.

Baby Tencel

Baby Tencel från Svarta Fåret är ett mjukt och glansigt garn tillverkat av Tencel. Tencel är ett naturmaterial som framställs av cellulosa från det snabbväxande träslaget eukalyptus. Det absorberar fukt mycket effektivt, vilket ger en luftig och sval känsla. Med en glans som silke och en fantastisk mjukhet passar Baby Tencel perfekt till plagg stickade för barn och baby. Garnet finns i många vackra pastellfärger att välja bland.

Tencel Blow

Tencel Blow från Svarta Fåret liknar inget annat: Ett finmaskigt nät av tencel fyllt med fluffig alpackafiber. Rörgarn, blow, air eller blåst garn - oavsett vad man väljer att kalla det bara älskar vi hur denna garnteknologi ger ett tjockt och fluffigt garn utan att bli tungt. Tencel Blow är ljuvligt mjukt och färgerna är stilfullt melerade tack vare fibrernas olika karaktär och sätt att ta upp färg. Att sticka med Tencel Blow är behagligt och roligt, och framförallt blir slutresultatet otroligt luftigt och fint.

© 2024 Eddna