Läser in...
trioheader_1

Om oss

Välkommen hit! Att handla garn här hos Eddna ska vara som att besöka din favoritgarnbutik. Vi vill att du ska hitta dina favoritgarner, spännande nyheter och precis allt du kan tänkas behöva till ditt nästa projekt. Här kan du vara trygg med att vi sätter en kvalitetsstämpel på alla produkter i webbshoppen – det är helt enkelt garanterat bra grejer till fina priser. Vi tror att mixen är viktig, att du både ska kunna köpa 75 nystan regnbågsfärgat akrylgarn och en koftmängd exklusiva premiumgarner från de allra lyxigaste leverantörerna i världen. 

Lång erfarenhet

Vi har sysslat med detta länge! De textila traditionerna i den lilla orten Järbo utanför Sandviken sträcker sig faktiskt ända tillbaka till 1890-talet. Där började vår resa, i Yllefabriken på Yllefabriksvägen. Sedan dess har vi tagit oss an utmaningen att erbjuda de bästa garnerna och tillbehören för stickning och virkning, och är väldigt stolta över att i dag vara en av marknadens ledande leverantörer. 

Eddna är en samlingsbutik för de webbshoppar som tidigare låg på Järbo och Svarta Fårets varumärkessidor. Allt på samma ställe! Vi som står bakom Eddna är alltså gänget på det som tidigare hette "Järbo Garn" och som äger Järbo och Svarta Fåret, samt är distributör för en hel rad varumärken. Företaget som äger Järbo och Svarta Fåret har vi döpt till Nordanå Crafts, efter den lilla byn i Järbo där yllefabriken ligger.

Många varumärken

Hos Eddna samlar vi garner från Järbo, Svarta Fåret, Manos del Uruguay, Natural Club, Hooked och Ístex. Vi har såklart även stickor, tillbehör och smarta prylar från Järbo, KnitPro, Addi, Pony och Hoooked.

Dessutom har vi ett fantastisk sortiment av DMC moulinégarn och fina broderikits från Svarta Fåret.

Vi vill sprida glädje

Att jobba med garn är naturligtvis det bästa som finns. Eddnas stora lager i Gävle innehåller så mycket garn att om du la ut alla nystan på rad skulle de räcka tio varv runt jorden. Häftigt, va? Vi som jobbar med Eddna sätter stort värde i snabba leveranser, nöjda kunder. Vårt mål är att sprida massor av stickglädje från stickare - till stickare. Och virkare förstås! Och alla ni som broderar... Ja, ni fattar. 

Inspiration och kunskap

Vi vill att du ska bli fylld av inspiration och känna att du kan lära dig nya saker här hos oss. Kika gärna under Inspiration & blogg i vår meny för att ta del av nya kunskaper och senaste nytt inom garn, stickning och virkning. Vi är experter på detta och vill gärna att du ska ta dig till nästa steg i ditt handarbete!

Välkommen att kontakta oss

Vi vill att du ska ha en fantastisk upplevelse hos oss - från start till mål. Därför lägger vi högt värde i att alltifrån bilderna på våra produkter ska vara fina och tydliga, till att det ska gå väldigt enkelt och smidigt att handla. Vi sätter stor stolthet i att du ska vara trygg i ditt shoppande. Kontakta gärna oss på kundservice@eddna.se och besök gärna vår kundservicesida

EDDNA-PERSONAL-4

Hej från vårt lager!

Dag
Timme
Minut
Second
© 2024 Eddna