Super Bulky

JÄTTETJOCKT garn. Detta är kul, tjockt och det går väldigt fort att arbeta med. Super Bulky garner passar ofta att till exempel virka interiör som mattor och väskor med.

Super Bulky
Läser in...

Produkter: 9

per sida
Stigande

Köp supertjockt garn online – Super Bulky garn | Eddna.se

JÄTTETJOCKT garn. Detta är kul, tjockt och det går väldigt fort att arbeta med. Super Bulky garner passar ofta att till exempel virka interiör som mattor och väskor med.

Produkter: 9

per sida
Stigande

Köp supertjockt garn som är roligt att sticka med

Arbeta med supertjockt garn där det går fort att sticka och det är roligt att hantera. Lättarbetat, tåligt och av hög kvalitet från tillverkare med lång erfarenhet. Supertjockt garn som fortsätter att överraska med sina mjuka egenskaper. Kan användas till de flesta typer av projekt där det finns behov av ett tåligt garn. Eddna har ett stort utbud av olika super bulky garner som kan användas till det mesta – prova ett garn som sprider glädje! 

Vad betyder super bulky?

Super bulky är ett mått på garnets grovlek och innebär en tjocklek på mer än 99 meter per 100 gram. Det är den internationella standarden på garnets tjocklek och finns därför i flera materialblandningar. Resultatet blir riktigt tjocka och grova maskor som snabbt förvandlas till exempelvis en mössa. Garn som är super bulky är vanligt att använda till vinterns projekt då det ofta innehåller material med värmande egenskaper. Ett garn som är lite tjockare, lite roligare helt enkelt!

Mönster som passar supertjocka garner

Det finns inget som är rätt eller fel då det kommer till supertjocka garner. Garn som är super bulky kan användas till alla plagg, men är extra populärt till exempelvis halsdukar och mössor. Behöver du inspiration har Eddna en helt egen kategori för mönster. Bli inspirerad, hitta nya projekt för både nybörjare och proffs. Ett nytt mönster som omvandlas till fina plagg att bära själv eller ge bort till nära och kära i present, tillverkade av supertjockt garn. 

Virka väskor, mattor och annan interiör

Garn som är super bulky kan användas till att både sticka och virka. Virkning kan generera i väskor, mattor och annan interiör att använda i hemmet. Varma garner som kan omvandlas till fina plädar eller sköna sjalar att böra runt axlarna lite kyligare dagar. Att arbeta med supertjockt garn är roligt då det på endast några timmar går att sticka en mössa eller liknande. De grova maskorna ger en spännande karaktär och ger en mersmak för att släppa loss kreativiteten i ännu större utsträckning.

© 2024 Eddna