Akrylgarn

Akrylgarn är perfekt för dig som gillar mjuka, lättstickade och vackra garner! Eddnas syntetgarner erbjuder något för alla. Eftersom vi bara jobbar med de bästa producenterna för högsta kvalitet får du dessutom mycket garn för pengarna. 

Akrylgarn
Läser in...

Produkter: 15

per sida
Stigande

Akrylgarn - Köp garn i akryl från Eddna.se

Akrylgarn är perfekt för dig som gillar mjuka, lättstickade och vackra garner! Eddnas syntetgarner erbjuder något för alla. Eftersom vi bara jobbar med de bästa producenterna för högsta kvalitet får du dessutom mycket garn för pengarna. 

Produkter: 15

per sida
Stigande

Akrylgarn

Våra syntetgarner finns i 100 procent akryl och blandade med ull, polyamid, bomull, mohair och flera andra spännande fiber. Varför inte testa Järbos unika sockgarn Soft Raggi? De flesta av våra syntetgarner är OEKO-TEX® certifierade, vilket innebär att du med gott samvete kan använda dem i plagg till både stora och små!  Syntetiskt garn passar även dig som av någon anledning inte vill eller kan använda garn med animalisk fiber.

Köp mjukt och lättstickat akrylgarn online

Syntetgarn är uppskattade av många anledningar. Först och främst är det lättstickat vilket uppskattas av både de som är nybörjare och mer rutinerade med handarbete. Det syntetiska materialet gör att garnet blir mycket mjukt samtidigt som det är starkt och har ett brett användningsområde. Eddna har ett brett sortiment av kvalitetsgarner som kan användas till alla typer av projekt och är mycket starkt. Prova använda ett syntetgarn och upplev den glädje som det kan ge!

Vilka egenskaper har akrylgarn?

Akrylgarn är framställt helt på konstgjord väg och är därför många gånger billigare än de garner som är framställda från naturmaterial. Garnet kan därför framställas till att bli mycket starkt och det tenderar inte att färga av sig. En annan fördel är att personer med exempelvis ull-allergi ändå kan använda och bära plagg tillverkad av akrylgarn. Idag är många syntetgarn OEKO-TEX® certifierade vilket betyder att de är tillverkade utan ohälsosamma kemikalier – ett bra val på många sätt.

Handla billigt akrylgarn och polyestergarn

Syntetgarn är ett samlingsnamn för garn som är tillverkade på konstgjord väg. Akrylgarn och polyestergarn är populära val bland många som vill virka eller sticka. Billigt akrylgarn tillverkas genom olika processer där det går att framställa till önskad tjocklek och typ. Eddnas sortiment innehåller därför akrylgarn av olika egenskaper. Extra mjukt för att sticka en tröja till barnets känsliga hud eller tåligt för att virka en tålig grytlapp. Prova ett roligt garn som med gott samvete kan användas till stora och små.

Polyamidgarn och nylongarn av hög kvalité

Av plastmaterialet polyamid tillverkas polyamidgarn och nylongarn. Materialet smälts ner och dras ut till långa trådar vilket omvandlas till ett garn av hög kvalitet. Det är ett syntetgarn som är tåligt och klarar av att tvättas, användas och slitas under många år. Trots att det är ett plastmaterial blir det slutliga resultatet  ett mjukt och behagligt garn som fungerar till det mesta. Välj bland välkända tillverkare som tillhandahåller garner i alla färger för alla roliga projekt!

 

© 2024 Eddna