Effektgarn

Effektgarn är en kategori av garner som helt enkelt är lite extra skojiga. Garner som inte riktigt passar in bland andra och är unika på sitt sätt.

Effektgarn
Läser in...

Produkter: 4

per sida
Stigande

Köp effektgarn online – Ovanliga & udda garner | Eddna.se

Effektgarn är en kategori av garner som helt enkelt är lite extra skojiga. Garner som inte riktigt passar in bland andra och är unika på sitt sätt.

Produkter: 4

per sida
Stigande

Effektgarn

Pälsgarn, bouclégarn, glittergarn, fjäderliknande garn, fårpälsliknande garn och andra garner som är ovanliga eller udda. Dessa garner lämpar sig för kreativa projekt och som stämningshöjare tillsammans med andra garner. Tänk till exempel vad fint det blir att sticka med ett ullgarn och en tråd glittrigt garn samtidigt. Handla ditt nästa effektgarn hos oss!


Köp roliga och udda effektgarner online

Det finns garn, och så finns det garn. Kategorin effektgarn innehåller olika typer av garn som du inte visste fanns. Virka en mössa med glittergarn eller sticka en tröja med ett fjädergarn – resultatet blir ett helt unikt plagg. Eddna är återförsäljare åt etablerade tillverkare som har ett stort utbud av roliga och udda effektgarner. I vår webbshop är det lätt att bli inspirerad och beställa hem effektgarn. Släpp loss kreativiteten och prova något helt nytt!

Vad betyder effektgarn?

Effektgarn kan närmast beskrivas som vanligt garn med en liten twist. Det kan vara garn som har tråd med reflex, glitter eller tråd som påminner om päls. Att använda reflexgarn kan vara praktiskt för att få barn och synas bättre i mörkret då mössa och vantar är naturligt reflekterande. Men det kan även användas enbart för att det är kul och bidrar till något som bidrar till att sprida lite extra glädje i alla åldrar.


Låt fantasin flöda med pälsgarn och glittergarn

Med pälsgarn och glittergarn i hög kvalitet är det enbart fantasin som sätter gränser för vad det kan bli. Sticka en fick tröja som glittrar eller en mössa i pälsgarn som värmer riktigt skönt. Resultatet blir överraskande, spännande och garanterat något annorlunda. Produkterna finns i olika blandningar då det kommer till material och är som vanligt garn framtaget för att vara optimerat i olika syften. Flera av sorterna innehåller silke som gör att de är extra mjuka och behagliga att bära mot huden.


Hitta fint bouclégarn, fjädergarn och mycket mer

Kategorin med effektgarn ska du kunna besöka och förvånad, överraskad och inspirerad på samma gång. Bouclégarn som är spunnet från alpacka med en effekt som gör att garnet påminner om djurets vågiga päls i textur. Fjädergarn är som namnet avslöjar, ett garn med fjädrar – mjukt, fluffigt och lätt. Det här är garner som behöver upplevas då de är väldigt speciella och har roliga egenskaper. Allt det och mycket mer finns bland de effektgarner online som du kan köp hos Eddna!© 2023 Eddna