Sockgarn

Sockstickning är en perfekt inkörsport i stickningens underbara värld. Du kan sticka tunna sockor med slitstarkt, tunt sockgarn, merinoullsockor, rustika raggsockor eller ett par mellantjocka sockor att ha i skorna på hösten.

Sockgarn
Läser in...

Produkter: 14

per sida
Stigande

Köp sockgarn online – Garn till stickade sockor | Eddna.se

Sockstickning är en perfekt inkörsport i stickningens underbara värld. Du kan sticka tunna sockor med slitstarkt, tunt sockgarn, merinoullsockor, rustika raggsockor eller ett par mellantjocka sockor att ha i skorna på hösten.

Produkter: 14

per sida
Stigande

Sockgarn

Vi har alla sockgarner du kan tänka dig behöva i många slitstarka kvaliteter; både sockgarn med superwashbehandling att enkelt slänga i tvättmaskinen och ren ull för dig som föredrar helt naturliga sockor. Du hittar både självrandande sockgarner, roliga printfärger och fina solida nyanser hos oss på Eddna. Sockgarner är verkligen vår grej!


Köp slitstarkt sockgarn online

Sockor är till för att användas. Välj garn till sockor som tål mycket slitage och är behagligt att bära. Eddna har ett brett sortiment med många olika sockgarn i ull och andra material. Här går det att hitta din favorit till kommande projekt oavsett om du är nybörjare eller väldigt erfaren. Ett brett sortiment med garn till sockor för varje tillfälle. Tunt eller tjockt sockgarn som håller hög kvalitet och är roligt att arbeta med!   


Populära Merino Raggi sockgarn från Järbo

Järbo började sin historia inom garn redan på 1890-talet och har sedan dess fortsatt att producera högkvalitativa garn. Merino Raggi sockgarn innehåller värmande merinoull. Ett garn till strumpor som är handfärgat innehåller en del polyamid vilket gör det till ett slitstarkt garn. Merino Raggi är OekoTex-certifierat vilket innebär att det är fritt från hälsofarliga kemikalier. Det är därför ett bra val att använda till både barn och vuxna samtidigt som det blir mjuka sockor att bära.


Sticka tunt eller tjockt med sockgarn av fin ull

Tjockt sockgarn ger grövre maskor än tunt sockgarn. Sockor som drickas utan mönster brukar tillverkas av det grövre sockgarnet då det går snabbare att få ett färgsort resultat. När sockor ska prydas av vackra och snirkliga mönster är ett tunt sockgarn av fin ull ett bra val. De fina maskorna gör att mönstret lättare kan följas och varje maska har samma storlek. Tjockleken på garn kan också baseras på personliga referenser – testa dig fram och hitta den du gillar bäst.


Stort sortiment av olika färger, nyanser och material

Att sticka är en rolig form av skapande som dessutom är en avslappnande aktivitet för många. Eddna har ett stort sortiment av garn till sockor. Det finns flera typer av material som merino och bomull beroende på när och hur sockorna är avsedda att användas. Hitta dina favoritfärger och upptäck nya nyanser som kommer att få dina färdiga sockor att stå ut från mängden lite extra. Använd sockgarn för att sticka eller virka till underbara plagg att använda kyligare dagar!

 

© 2023 Eddna