Mohairgarn

Så vackert och mjukt – mohairfibern skapar det där magiska fluffet i ett garn som vi så gärna vill åt. Hos Eddna hittar du flera sorters garn med mohair i – utforska dem alla och välj din favorit!

Mohairgarn
Läser in...

Produkter: 3

per sida
Stigande

Mohairgarn - Köp garn av mohair online

Så vackert och mjukt – mohairfibern skapar det där magiska fluffet i ett garn som vi så gärna vill åt. Hos Eddna hittar du flera sorters garn med mohair i – utforska dem alla och välj din favorit!

Produkter: 3

per sida
Stigande

Mohairgarn

Mohair kommer från Angoragetens långa och glansiga ull. Ullen är oerhört exklusiv och ger ett garn med långa fibrer som ger en vacker aura till det stickade eller virkade plagget.

Köp fint mohairgarn online

Eddna har ett brett sortiment av mohairgarn från välkända tillverkare. Här hittar du flera typer av mohairgarn med olika egenskaper. Det finns färger för alla smaker och ofta något nytt att upptäcka. Ett lent och mjukt garn som är mycket skönt att bära. Mohairgarn är dessutom mycket trevligt att sticka vilket ger en rolig upplevelse. Garnet är av hög kvalitet och mycket slitstarkt för att kunna användas under lång tid. Lurvigt, fluffigt och otroligt mjukt!

Vad är mohairgarn?

Mohair kommer från angoragetter som finns i exempelvis Asien och Sydamerika. Dess ullfibrer skapar ett mjukt och fint garn som kan användas inom många områden. Ullen är silkeslen och har en underbar glans som träder fram. Själva garnet blandas ofta upp med annat material för att få fram de absolut bästa förutsättningarna. Därför består det av en viss del silke, akryl eller ull som exempel. Ett garn som är framtaget för att användas samtidigt som det är mycket komfortabelt att använda.

Stort sortiment av färger

Färger lyser upp och bidrar till att sprida glädje. Gult, svart, rött och många andra kulörer hittar du i Eddnas stora sortiment. Sätt lite färg på vardagen med gult mohairgarn och sticka plagg eller inredningsdetaljer som blir helt unika. Det fluffiga i garnet bidrar med en vacker aura till det som du skapar och det blir något som sticker ut från mängden. En mössa eller ett par vantar i mohairgarn värmer skönt under riktigt kalla vinterdagar.

Sticka eller virka med tjockt & mjukt mohairgarn

Ett plagg i mohairgarn är helt underbara att klä sig sig i tack vare sin mjuka känsla. Garnet håller hög kvalitet vilket gör att det passar lika bra använda för att sticka som att virka. Mohairgarn finns både i tunna och grövre varianter. Använd de tunnare tillsammans med ett annat garn och sticka med dem dubbelt - eller sticka i endast mohair för en skir känsla. Sticka en sjal i mohairgarn till dig själv eller ge bort en uppskattad present till någon du tycker om. Sticka det vanliga eller prova något helt nytt – med mohairgarn finns fantastiska möjligheter!

© 2024 Eddna