Läser in...
js-svart-logo

Nu lanserar vi minikollektionen Beta, en kollektion som innehåller sju mönster i exklusiva garner från Järbo Select. Här finner du lyxiga men enkla plagg till baby: en vacker mönsterstickad tröja, en kofta med flätor, praktiska hängselbyxor och en resårstickad mössa. Till vuxna finns ljuvliga mönsterstickade vantar och en resårstickad halskrage. Med Järbo Select tar vi dig på en spännande resa runt jorden! Här kommer du att hitta några av världens mest exklusiva garner och design. Plaggen är tidlösa, skapade av kända designers som haft i uppdrag att sätta garnet i fokus. Tagga gärna dina bilder med #järboselect

Järbo Select garner

Vad sägs om kammad svensk ull, som har utökat med 7 nya färger, klassisk tweed från Donegal eller växtfärgad fluffig alpacka?

Tips och Råd

För att undvika frågetecken: Tänk på att läsa igenom mönstret noga innan du påbörjar ditt arbete.

Masktäthet: Sticka eller virka alltid en provlapp enligt rekommendationen. Stämmer det inte med masktätheten som anges, prova med tunnare eller grövre stickor eller virknål. 
Rörelsevidd:  Rörelsevidden på plaggen i våra mönster varierar beroende på plaggets typ och form. För att hitta rätt storlek rekommenderar vi att du först mäter direkt på kroppen. 
Blockning och tvättning: Fukta arbetet med en sprayflaska, krama ur eventuellt överskottsvatten i en handduk. Lägg arbetet att plantorka och spänn ut det efter angivna mått.

© 2024 Eddna