Läser in...
Årets julklapp - Det hemstickade plagget

Årets julklapp - Det hemstickade plagget

Posted: 18 November, 2022
Writer: Madelene Linderstam
Category:

Vi är väldigt glada att Svensk Handel/HUI har utsett "Det hemstickade plagget" till Årets Julklapp. Vi hoppas att detta kan få fler att upptäcka stickningen och börja handarbeta!

Missa inte vårt rykande färska mönster "Järbomössan" som ALLA kan sticka, helt utan förkunskaper.

För dig som redan är biten av stickning har vi ännu fler tips på snabbstickade och uppskattade julklappar till nära och kära. Alla mönstren är gratis att ladda ner. Se dem längre ner!

Motiveringen från HUI

"I en orolig tid, där ett krig i vårt närområde har lett till en ekonomiskt svår situation för många hushåll och stigande elpriser har bidragit till att många sänkt värmen i sina hem, på arbetsplatser och i skolor. Samtidigt har intresset för hantverk och DIY återuppväckts. Årets Julklapp 2022 är det hemstickade plagget – en värmande gest att ge bort till sina nära och kära."

Svensk Handel / HUI

Vill du lära dig sticka? Välkommen hit!

Då har du kommit helt rätt. Eddna.se är en garnbutik på nätet - men också en plats med massor av nyttig info, inspiration, guider och tips och trix. 

Vi som jobbar här älskar stickning (och virkning) och vi vill förstås att alla ska känna samma glädje som vi gör. Vi har sysslat med detta sedan 1800-talet och vill påstå att vi är experter på området. 

91869_julvanten-2019_02_kopiera

12 snabbstickade julklappar

© 2023 Eddna