Läser in...
throw-a-temperature_smal-
throw-a-temperature_liggande-2

Virka temperaturfilt med oss!

Har du hört talas om en "temperaturfilt" tidigare? Det är ett jättekul projekt som sträcker sig över ett helt år! Och det är vädret som styr vilka färger du ska virka med just i dag... Visst låter det kul?

Köp hem ditt garnpaket här nedanför och HÄNG MED! Vår filt är i Svarta Fårets Tilda - men vi har också garnpaket i Ulrika, Cecilia och Freja för dig som vill välja på ännu mer. 

Tagga #throwatemperature när du visar bilder på din filt!

Regnbågar av fantastiska färger!

Här hittar du våra färdiga garnpaket. De innehåller 20 nystan Tilda + 5 nystan kantfärg. Du kan enkelt byta ut färger genom att klicka på färgen och välja en annan. Men det är ganska skönt att vi redan har tänkt, eller hur?

beccis-vit-kant

Hej, Rebecca här!

Jag som håller i KAL:en heter Rebecca Sköld och ni hittar mig som @knitbec på Instagram och Stickbubblan på YouTube. Läs mer i första blogginlägget här nedanför. Vi kommer hänga ihop hela 2024!

beccis-vit-kant
ruta-temp-ensam

Årets ruta

Filten är designad av en fantastisk virkare som kallar sig Sassy Sheep, och den består av hexagonrutor som alla innehåller tre "temperaturfärger". I mönstret berättar vi exakt hur du virkar den, och det finns även video.

Blogginlägg

1 januari kör vi! Då kommer Rebecca med ett rykande färskt "nu kör vi igång"-inlägg på bloggen. Hon kommer att testa virknålar, berätta om hur det går med hennes egen filt och massa mer! Därefter kommer ett nytt blogginlägg i månaden hela året, med tävlingar och annat kul. 

tillbeh_r_med_siffror

Smarta tillbehör

Vi har satt ihop en samling av tillbehör som är favoriter här hos oss. Läs mer i blogginlägget och hitta länkar. Kolla in den rejäla projektväskan från muud!

vardagsrum_liggande_kopiera

Fyll i dag för dag

I mönstret finns en skiss över hela filten, där du kan kryssa av dag för dag och ha koll på vart du är. Det gör det enkelt att virka ihop den. Där hittar du också en temperaturskala där du fyller i dina valda temperaturer. 

Och för dig som vill välja helt själv...

Du kan enkelt plocka ihop din egen drömpalett till din temperaturfilt. Välj 20 nyanser av Tilda (eller valfritt garn), köp en passande virknål (hellre lite för stor än för liten) och några nystan kantfärg. 

throw-a-temperature_logo_rgb_300px
© 2024 Eddna