Vår och sommar 2024

I vårens nya mönster hittar vi somriga plagg och accessoarer från Järbo och Svarta Fårets vårkollektioner. Ränder, flätor och sets med matchande över- och underdelar är verkligen grejen denna vår. Självklart hittar du både virkat och stickat, och alla mönster är gratis att ladda ner.

Vår och sommar 2024
Läser in...

Produkter: 46

Sida
per sida
Stigande

Köp Vår och sommar 2024 online på Eddna.se – Stort sortiment online av garn, stickor och mycket mer

I vårens nya mönster hittar vi somriga plagg och accessoarer från Järbo och Svarta Fårets vårkollektioner. Ränder, flätor och sets med matchande över- och underdelar är verkligen grejen denna vår. Självklart hittar du både virkat och stickat, och alla mönster är gratis att ladda ner.

Produkter: 46

Sida
per sida
Stigande

Stick -och virkmönster våren 2024

Våren 2024 bjuder vi på två stora kollektioner från Järbo och Svarta Fåret: Skärgård och Summer Breeze. 

Summer Breeze

Svarta Fårets vår- och sommarkollektion Summer Breeze drar in som en het sommarvind. Kollektionen andas modern, svensk sommar och bär med sig såväl trendiga plagg som nyskapande tolkningar av tidlösa klassiker.
Det finns som alltid en tydlig lekfullhet i såväl material, tekniker och färgval, och med spännande men enkla strukturer, nytänkande skärningar och intressanta kontraster har våra designers skapat plagg som lockar till unika stick- och virkupplevelser. Summer Breeze bjuder på en otrolig bredd vad gäller design och plaggtyper - oavsett om du behöver en enkel sommarklänning i bomull till stranden, ett coolt matchande set i lin till midsommarfesten eller en härlig, ullig tjocktröja till de ljumna kvällarna. För de små har vi en kavalkad av virkade set, festliga klänningar och gosiga koftor. Ta ett steg ut i den ljusa sommarluften, dröm stort och omfamna varje maska av inspiration som Summer Breeze ger.

Skärgård

I kollektionen Skärgård beger vi oss till den svenska skärgården, blickar ut över havet från klipporna och ror ut i en eka! Vårens kollektion innehåller tidlösa flätor och spännande Fair Isle-mönster. Vi bjuder på mysiga tröjor och maritima mönster - en virkad väska, sjalar, sockor och sommartoppar. En rad klassiska plagg som kommer att följa dig under många somrar. Färgskalan är hämtad från sanden, klipporna, de slitna sjöbodarna, havet och solnedgången. Mjuka naturmaterial gör att dina plagg åldras vackert och håller i många år. Välkommen att följa Järbo till havs!

Gratis att ladda ner

Alla mönster går att ladda ner som PDF helt gratis. Klicka på Ladda ner när du är på mönstersidan så hamnar PDF:en i "hämtade filer" på din dator eller enhet. Vill du ha mönstret på andra språk? Besök Ravelry: både Järbo och Svarta Fåret har en sida där med mönstren på alla tillgängliga språk.

Det går också bra att beställa en utskrift av mönstret. Det kostar 29 kronor och då får du mönstret printat och häftat på bra papper.

 

Köp garn, stickor och tillbehör

Klicka på mönstret du vill veta mer om. Där kan du läsa all info om mönstret i faktarutan Mönsterinformation: stickfasthet, rekommenderad sticka, garnåtgång, storlekar och mått. Vill du veta ännu mer laddar du ner mönstret i sin helthet. 

Garnet beställer du enkelt genom att välja din önskade storlek. Då får du en atutomatiskt uträknad garnåtgång, och du kan såklart byta färg på garnet om du vill det. Glöm inte att köpa stickorna eller virknålen du behöver - du hittar dem huvudmenyn. Vi har också alla tillbehör du kan tänkas behöva. 

Följ oss

Följ @eddna.se på Instagram och Facebook så missar du inga nyheter. I vårt nyhetsbrev får du exklusiva förhandsvisningar, inspiration och mycket mer. Prenumerera på nyhetsbrevet här.

 

© 2024 Eddna