Läser in...

Vintertid - Mönsterhäfte 13

I lager
79 kr

Vintertid - Mönsterhäfte 13

En tid för stickade ylletröjor, pepparkaksbak, kransbindning, värmande brasor och stjärnklara nätter!

Inför vintersäsongen bjuder Järbo på en stämningsfull kollektion i Svensk Ull, som innehåller både stickat, virkat och krokat.
Vi lanserar samtidigt fem nya färger i vår svenska ull, som vi hoppas ska inspirera dig till skapande.

I mönsterhäftet hittar du bland annat en samling mönsterstickade plagg i design av norska Birger Berge. Blivande klassiker, om du frågar oss! De två tröjmodellerna och koftan pryds av ett vackert stjärnmönster och passar fint till jul- och nyårshelgerna, på skidresan eller under långa mörka vinterkvällar.

Virka dig en värmande väst eller två! I vårt häfte finner du två varianter - en öppen och en stängd. Både lika stilrena och användbara, till vardag och som till högtid.

Eller så tar du dig tid att skapa virkade accessoarer som mössa eller cowl, och mysiga kuddar att ha framför brasan. Du kan antingen virka din kudde, eller prova på den spännande tekniken krokning.Nu hoppas vi att du ska ha mycket glädje av vår kollektion.
Från oss alla på Järbo, till er alla: En riktigt god vintertid!

#järbovintertid

Art. nr 95370
Varumärke Järbo
Tips & Råd Garnalternativ: Observera att masktäthet, garnåtgång samt den slutliga formen kan variera vid byte av garn (även med garn i samma garngrupp).
För att undvika frågetecken: Tänk på att läsa igenom beskrivningen noga innan du påbörjar ditt arbete.
Masktäthet: Sticka/virka alltid en provlapp enligt rekommendationen. Stämmer det inte med masktätheten som anges, prova med tunnare eller grövre stickor/virknål. Om masktätheten inte stämmer kan resultatet få fel mått och form.
Markera storleken du stickar/virkar så är det lättare att följa beskrivningstexten.
Diagram: Det underlättar att följa med i diagrammet om du sätter en linjal längs med den rad du stickar/virkar.
Copyright Nordanå Crafts AB
Version 1
© 2024 Eddna