Läser in...
Inspiration: Tolv rosa favoriter

Inspiration: Tolv rosa favoriter

Posted: 13 April, 2021
Writer: Madelene Linderstam
Category:

Det är någonting med rosa garn! Man får känslan av tuggummi, sockervadd, rosa himmel... Och så är det ju väldigt fint både på stora och små! Är du en av dem som säger "jag passar inte i rosa"? Testa igen!

Den här bilden kanske ger lite inspiration till rosa små underverk framöver. Jag har valt ut tolv solklara favoriter ur vårt stora sortiment, alla i rosa!

Rosa drömmar

1. Hoooked Zpagetti i färgställningen "Light pink shades" som du till exempel kan virka den här smarta förvaringskorgen av. Ett roligt "garn" av återvunnen textil som kan förvandlas till massa kul!

2. Supermjuk barntröja stickad i ljuvliga Fino från Manos del Uruguay. Färgen heter Rosewater, mycket passande.

3. Vårt mjuka Bambu Raggi i färgen Rhubarb print passar perfekt till sommarsockorna, kanske till ett par tjusiga rabarbersockor? För dig som helst stickar med metallstickor är våra egna röda stickor perfekt för ändamålet.

4. Soft Cotton! Vårt mjuka bomullsgarn som hatten längst ner till höger är virkad i. Visste ni att Soft Cotton finns i hela sju rosa nyanser?

5. Virknål ur vårt fina Waves-set från KnitPro. Finns även att köpa som enskilda virknålar här.

6. Gullig och väldigt användbar pryl i form av en elefant! Du kan mäta stickornas tjocklek, mäta stickfasthet, skära av garn eller använda som en vanlig linjal. Allt i ett! Och kostar bara 44 spänn i webbshopen, hett tips!

7. Fin förvaring till stickor, virknålar, markörer, sax, nagelfil, mellanmål, pengar... ja, du vet. Allt sånt man har i sin projektväska! 

8. Alegria Grande - ett superlyxiga sockgarn från Manos. Jättemjukt, jättetjockt, jättevackert! Färgen heter Petal och är sådär perfekt gammelrosa. Ja, ni ser ju.

9. Och i Alegria Grande stickar du såklart dessa raggsockor, förslagsvis med våra egna  sköna och snygga strumpstickor i björkträ.

10. Mio min Mio! Vårt högkvalitativa merinogarn Mio från Italien kan användas till precis allt. Det är mjukt, skönt, värmande och helt fantastiskt. Färgen heter Baby Pink.

11. Junior Raggi - vårt tunna sockgarn i ull som är förstärkt med polyamid för att hålla länge. Färgen heter kort och gott Pink och är väldigt levande och fin!

12. Virkad barnmössa i gammaldags modell. Så himla söt, och i Soft Cotton blir den både mjuk och lagom varm till sommarbebisen. 

© 2023 Eddna