Läser in...
Nytt varumärke: Lantern Moon

Nytt varumärke: Lantern Moon

Posted: 24 August, 2023
Writer: Madelene Linderstam
Category:

Lantern Moon – tjusiga premiumstickor och spännande tillbehör i unika material

Nu ska vi berätta en kul nyhet. Från och med nu hittar du varumärket Lantern Moon hos oss på Eddna. Supersnygga, sköna stickor i ett unikt material.

Ebenholts är inte bara ett av de vackraste materialen i världen – det har egenskaper som inte bara passar perfekt i pianotangenter men även i stickor! Det sällsynta träet är silkeslent, hårt, vackert och går inte att jämföra med något annat. Självklart används ebenholts som är etiskt odlad och skördad. 

Lantern Moon grundades med tanken att lyfta lokala konstnärer och hantverkare i Sydostasien – och deras arbete syns i stickorna och tillbehören. Kombinationen av sofistikerad ebenholts, lokalt hantverk, guldpläterade detaljer samt hög fokus på funktionalitet och upplevelse skapar en otrolig kollektion.

Utöver de vackra, mörka stickorna hittar vi eleganta silkesväskor, fina saxar, måttband och markörer i sortimentet. Vilken stickare älskar inte en riktigt snygg och skön sticka och tillbehör som förhöjer stickstunden?

En viktig del av Lantern Moon är att de bygger sin verksamhet med omtanke. Deras anställda har säkra arbetsförhållanden och rättvisa löner, samtidigt som de arbetar med hållbara och miljövänliga metoder.

Missa inte de vackra förpackningarna; de är lika genomtänkta som själva produkterna. De använder dessutom biologiskt nedbrytbara material för att minska sin påverkan på miljön.

Upptäck något helt nytt inom stickning och handarbete med Lantern Moon.

IMG_7255
© 2023 Eddna