Läser in...
Grön, skön inspiration!

Grön, skön inspiration!

Posted: 13 April, 2021
Writer: Madelene Linderstam
Category:

Dags för en härlig inspirationsbild igen! Ni var många som önskade att se gröna ting och garner, och jag lyssnar så gärna på era önskemål.

Här har jag plockat ihop gröna favoriter som jag tror att ni kommer att tycka om. Alltifrån vårt älskade Raggi till roliga Cookie och smidig stickförvaring. Ser ni den gröna flättröjan? Den är så himla fin, tycker jag! Nedan ser ni en lista över allt på bilden - låt inspirationen flöda!

Grön inspiration

1. Llama silk, vårt mjuka glansiga garn i babylama-ull och mullbärssilke! Färgen heter såklart Leaf Green och är väldigt levande och varm.

2. Roliga Cookie! Det här växer på mig... Ett nystan kan användas till en hel sjal. En jätterolig present till någon som vill lära sig att sticka eller virka! Färgen heter Limelight och påminner om åkrar och lavendel i skymningsljus. Mmm!

3.  En annan snurra, men desto mer ullig. Detta är Plötlopi, ospunnen isländsk ullen som kommer i tunna kakor som du stickar från. Ullen är omtålig ostickad, men väl i ett plagg otroligt hållbar och står emot allt! Färgen heter Clover Green Heather.

4. Klassisk flättröja för kalla sommarkvällar eller kantarellpromenader! Tröjan har det passande namnet Storm och stickas i Raggi i färgen Olive Green.

5. Grön mellanraggi - älskar den här klara och knalliga gröna! Vad kan du göra av denna då? Massor, till exempel dessa roliga virkade sockor! 

6. Och så storebrorsan Raggi såklart! Sticka flättröjan Storm eller varför inte våra klassiska raggsockor som du ser längst ner till höger.

7. Snygga stickor! Vi kan väl alla vara överens om att jumperstickor är snyggare än rundstickor rent estetiskt? Gillar du färgen på dessa finns de dock i alla former - serien heter Dreamz och kommer från KnitPro.

8. Raffia! Är helt besatt av det här lustiga garnet i nedbrytbar träfiber. Säger bara: try it, you'll love it. Kan varmt rekommendera sommarhatten Jenny som både är superkul att virka samt klockren att ha på sig.

9. Lettlopi, isländsk värmande och levande ull. Denna färg heter Celery Green Heather och jag kan hinta om att den syns i kommande designsamarbete med otrolig designer. Säger bara: Riddaris skapare. Vänta och se!

10. En till storebror eller storasyster! Alafosslopi är dubbelt så tjockt som Lettlopi. Garden Green, heter färgen. 

11. Ylle - vårt mjuka melerade superwash-ullgarn som tål tvätt och smuts. Perfekt för barnkläder och söta små saker som dessa gulliga tossor. Färgen heter Organic Green.

12. Ribbon XL av återvunnen bomull är otroligt kul att jobba med. Finns så många roliga mönster, främst för virkning. Och snabbt går det. Kolla in den här elefanten! Kom ihåg att mönster som är designade för Zpagetti går lika bra att använda för Ribbon XL, tex denna smarta korg.

13. Klassisk barntröja i vårt fina Gästrike 2tr. Stickas som två stycken med ärmar och allt, sedan sys de ihop. Otroligt enkelt och passar dig som vill sticka fram och tillbaka med räta maskor.

14. Bra stickförvaring ska aldrig underskattas! Den här väskan för utbytbara tippar och kablar tar minimalt med plats och är mjuk och fin. 

15. Raggisar!! Borde sitta på alla fötter typ jämt. Fötter blir glada av raggsockor, så är det bara. Vi har massvis med mönster, det här är våra klassiska raggsockor. Tveka inte, lägg upp! Du behöver inte ens kunna sticka, det här mönstret lär dig allt.

© 2024 Eddna