Läser in...
ChiaoGoo - stickor i världsklass!

ChiaoGoo - stickor i världsklass!

Posted: 06 February, 2022
Writer: Madelene Linderstam
Category:

Äntligen Chiaogoo!

Vi är glada att meddela att vi nu säljer stickor och tillbehör från premiumvarumärket Chiaogoo, kända för sina stålstickor med supermjuka kablar, hårda bambustickor och lika lyxiga som praktiska tillbehör.

Vi erbjuder ett stort sortiment av alltifrån utbytbara ändstickor och kablar till fasta rundstickor och exklusiva sets. Ni kommer att älska Chiaogoo! Varför ska jag använda ChiaoGoo?
- Metallstickorna är i rostfritt stål och ihåliga vilket gör den lätta och stabila som inget annat
- Metallstickorna är satinslipade vilket gör att de inte reflekterar ljus. Då ser man maskorna bättre.
- Spetsarna på metallstickorna är perfekta - spetsiga utan att vara vassa. Det finns både fasta rundstickor som heter RED (lagom spetsiga) och RED lace (ännu mer spetsiga). 
- Metallen är alltså kirurgiskt rostfritt stål, helt allergifritt och åldras inte alls.
- Bambun i bambustickorna är värmebehandlad och har en otroligt fin patinafärg. Bambun är Mosumbabu vilket är den allra hårdaste bambun av 1000 olika arter.
- Kablarna i RED och RED lace samt TWIST är gjorda av stål! Pyttesmå, superflexibla stålkablar täckta med glansig nylon skapar en helt otroligt mjuk kabel. 
- Kablarna i RED, RED lace och Twist är "minnesfria" vilket innebär att de inte kan krulla och rulla ihop sig. Oavsett hur du böjer och förvarar dem förblir de raka. Testa själv!
- Kablarna som heter Blue X-Flex är ÄNNU mjukare än RED/TWIST-kablarna. Det borde inte vara möjligt, men det är det. De är anpassade för riktigt små omkretser. 
- SPIN-kablarna är helt i nylon, men med en unik detalj: de snurrar mot stickan. Det gör att kabeln alltid håller sig lugn och på plats! Det är alltså en liten "snurrdel" mellan stickan och kabeln, helt osynlig och det blir ingen skarv på någon av Chiaogoos stickor.
- ChiaoGoo har massvis med roliga tillbehör: garnvindor, verktygsset, hållbara fodral, markörer... Missa inte dem.
- Setsen är i absolut världsklass, och det finns många varianter att välja på. Är du ute efter ett maxat set med stickor i alla grovlekar, med "normal" längd på stickorna ska du välja SS Complete set. Då har du allt!


Bra att veta
I setsen och i det utbytbara sortimentet hittar du de ljuvliga metallstickorna under namnet TWIST. 

Lite matnyttig info om det utbytbara sortimentet
ChiaoGoos utbytbara kablar och ändstickor finns i ett stort sortiment: fyra olika spetslängder och hela nio olika kabellängder gör att du kan skapa rundstickor från 23 till 150 cm.

Ändstickor finns som SPIN (hårt, värmebehandlat bambuträ) och TWIST (rostfritt stål). Kablarna finns som SPIN (snurrande kabel, genomskinlig nylon) och TWIST (röd flexibel stålkabel med nylonöverdrag).

SPIN bambusystem är kompatibelt med TWIST så att du kan mixa och matcha precis som du vill. Du kan alltså använda TWIST-kablar till SPIN:s ändstickor och vice versa.
Kablarna finns i Mini (M), Small (S) och Large (L). Detta för att skapa den perfekta, osynliga övergången.

Mini = Passar ändstickor till och med 2.5 mm
Small = Passar ändstickor från 2.75 till och med 5 mm
Large = Passar ändstickor från 5.5 mm

Det finns också adaptrar så att du till exempel kan använda en Large-kabel tillsammans med en ändsticka som behöver Mini-kabel.


chiagoo_11
© 2023 Eddna