Läser in...
Beige är den bästa färgen just nu

Beige är den bästa färgen just nu

Posted: 13 April, 2021
Writer: Madelene Linderstam
Category:

Hörni, vi har något att berätta: Beige. Just nu är det hetare än någonsin! Naturvitt, varmgrått, beige, benvit, ljus kamel, sand... Färger som tidigare inte väckt så mycket uppmärksamhet är äntligen i rampljuset! Och egentligen förstår vi ju varför. Det är snyggt, tidlöst och passar till de flesta och till det mesta. En beige kofta eller tröja är ju faktiskt ofta de som blir mest använda. 

Här ovanför ser ni tröjan Körsbär av Inga Semmingsen i Llama Silk. Färgen är Linen Beige. Visst är den magisk?

Nu kommer 10 tips på färger och garner med mönstertips. Håll i er!

Soft Cotton är vårt klassiska bomullsgarn som är en fröjd att arbeta med. Våra nya praktiska korgar från Swedish Fika är virkade i dubbel Soft Cotton - det går helt enkelt blixtsnabbt att virka en korg eller två. 

Elise är vårt mjuka bomull- och akrylgarn som finns i många hjärtan och garnlådor där ute. Varför inte sticka en snygg halskrage tillsammans med ett nystan Curly?

Plötulopi - ljuvlig ospunnen ull från Island i den perfekta melerade beiga nyansen. Detta blir världens finaste kofta, kolla till exempel in denna. Du kan också använda dubbel Plötulopi i stället för Léttlopi.

Nyhet! En helt ljuvlig beige nyans är en av vårens nyheter i vårt merinoullgarn Mio. Kvalitetsgarn från Italien som blir till fina barnplagg - kolla in tröjan Korn och kjolen samt toppen Blåklint ur Gröna Rum Barn.

Curly - fluffigt, lurvigt bouclégarn som lockar fram din kreativitet! Detta roliga garn skapar en riktigt snygg struktur som liknar fårull. Oat Beige är vårens finaste beiga nyans. 

Alpacka Solo i färgen Camel blir kanske världens finaste herrtröja: Vintergröna. Garanterad succé.

Alegria är vårt handfärgade sockgarn från kvinnokooperativet Manos Del Uruguay. De är experter på färg - och här har de verkligen hittat den finaste melerade beige nyansen. Sockor, tröjor och sjalar blir helt underbara i den här färgen.

Astrid. Otroligt användbart ullgarn som går att tvätta i tvättmaskinen. Barnkläder, tänker du. Jajjemen, säger vi! Kolla in vårt barnhäfte ARV där många av plaggen är stickade just i Astrid. Caramel Beige är gräddig kola i garnform!

Nostalgia är en av de allra mest populära färgerna i Järbo 2 tr ull. Vi förstår varför! En vit, som ändå inte är helt vit. Varm, vänlig och klassisk! Använd den som komplementfärg eller sticka ett helt plagg i den. Nostalgia kommer aldrig att svika dig! Med denna kan du sticka MASSOR, kolla in alla mönster här.

Greige, brukar man kalla färger som är en mix av beige och grå (grey). I vårt bomull- och lingarn Colin har vi tagit fram den snyggaste greiga vi kan tänka oss! Med denna tycker vi att du ska sticka vår fina kofta Bladranka. 

© 2023 Eddna