Läser in...
10 varma tröjor

10 varma tröjor

Posted: 05 January, 2024
Writer: Madelene Linderstam
Category:

Nu är det kallt som tusan ute. Då är det perfekt med varma, stickade tröjor. Helt avgörande, faktiskt. Här är 10 favoriter från oss på Eddna!

1. Gårdsrå

Superfina Gårdsrå från Järbos Väsen-kollektion i Svensk Ull 4 tr. Varm, men ändå luftig. Perfekt för kalla vinterdagar.

3. Salerno

Flera garner samtidigt - det ger värme! Och en tjock krage som ger inbyggd halsvärmare. Dessutom: Supersnygg.

4. Glaciär

Den här har så många av er redan stickat, men strunt i det! Sticka en till. Fin men enkel struktur ger en användbar och varm tröja. Finns också i dam-utförande.

5. Hanna

Hanna är en lurvig oversize-tröja i bouclégarn. Det är så trendigt nu, och varmt och gosigt. Perfekt nybörjarstickning!

6. Midvinter

Mönsterstickat = varmt. Du stickar ju med två färger samtidigt som egentligen ger dubbelt tyg. Perfekt när det är kallt. Och vi älskar de små prickarna (lusor, som man säger i Norge).

7. Pavia

Här snackar vi värma hela kroppen! Som en ofantligt mjuk morgonrock, fast tjusig. Denna väst kan rädda hela vintern för dig.

8. Afmæli

Ingen vet hur det uttalas, men alla vet vilken tröja det är. En av Istex mest kända designs - och vi har mönstret helt gratis! 

9. Vardag

En av de bästa tröjorna vi har! Och den gör skäl för sitt namn. En snygg, enkel vardagströja du kan sticka i alla färgerna som finns i Svensk Ull 3 tr.

10. Vinterfrost

Det här är en enkel oktröja i vår favorit Raggi! Garnet som värmer fötter - men värmer även perfekt i tröjor. Lek med färger och njut av vinterfrosten i stället för att frysa.

© 2023 Eddna