Läser in...
Våra 10 bästa tips på stickor tillbehör till Sommarkoftan

Våra 10 bästa tips på stickor tillbehör till Sommarkoftan

Posted: 02 June, 2023
Writer: Madelene Linderstam
Category:

Hej, du som ska sticka Sommarkoftan 2023! Här kommer våra 10 bästa tips på stickor och tillbehör som du kommer ha glädje av till Sommarkoftan, men såklart också till andra projekt.

Mindful Rundstickor

En nyhet som vi verkligen älskar. KnitPro har utvecklat sina stickor och kablar till något helt nytt och fantastiskt. Stickorna är lätta och smidiga och kabeln är minnesfri. Dessutom är de ju himla fina!

Fina markörer

Stickmarkörer hjälper dig att hålla ordning på start och slutet på varvet och när minskningar för raglan ska göra. 

Trygg plats för mönstret

Mönsterhållare Magma från KnitPro. En stadig pärm med plats för ditt mönster. Smidigt och tryggt.

Väskornas väska!

Snyggare än såhär blir det inte! Denna Limited-edition-väska från muud är vår favorit - den är både en väska och en inredningsdetalj på samma gång. 

Maskor på plats

En förpackning med tre maskhållare i aluminium. De gör jobbet när du behöver sätta av maskor på tråd.

Nålar i trä

Dessa fina stoppnålar i trä är helt perfekta för att fästa trådar och göra de där sista detaljerna. Dessutom kommer de i en smidig träask som vi gillar skarpt.

Stickarens bästa sax

Vi älskar småsaxar. Denna fina variant är ihopfällbar och kommer i ett sött fodral där den ligger i tryggt förvar.

För steeken

Det går både att virka och sy en förstärkningssöm. Sommarkoftan steekas, vilket betyder att du stickar den runt och sedan klipper upp den i fram. Oroa dig inte, det är inte svårt. Nålar är våra vassa broderinålar från Pony.

Tvättmedel för koftan

Ulltvättmedel från Island - perfekt för en nordisk ullkofta. Tvättmedlet är speciellt anpassat för handstickade plagg och räcker länge. Ett toppenköp!

Allas favoritnålar

Det här är verkligen en så smart produkt. Nålar som sitter rad att trycka ner i i madrass/matta/blockningsmattor när din stickade kofta ligger på tork. Det är att "blocka", ofta sa man tidigare "våtspänna" på svenska.

© 2023 Eddna