Läser in...

Mönsterhäfte 5 - Vårkänslor dam

I lager

(PDF fil – Laddas ned i browsern)

Denna produkt ger: 79 poäng
79 kr

Mönsterhäfte 5 - Vårkänslor dam

Släpp känslorna loss – det är vår! Välkommen till en spännande och trendig vår och sommar med Svarta Fåret! I kollektionen Vårkänslor ser vi prov på grafiska ränder, fluffiga ballongärmar och trendiga over size-tröjor i starka färger.
Klä dig enkelt och stilrent eller våga färg och mönster! I vårens kollektion finner du nya favoriter för just dig – oavsett om du gillar dämpade pasteller eller kraftfulla mättade toner och strukturer. Vi vill locka fram känslan av stadens varma puls och lekfulla kreativitet; välkommen!

Se resten av kollektionen Vårkänslor i mönsterhäfte nummer 4 och 6.

Se eventuella rättelser här.

Art. nr 95262
Varumärke Svarta Fåret
Tips & Råd Garnalternativ: Observera att garnåtgång samt utseende kan variera vid byte av garn (även med garn i samma garngrupp).
För att undvika frågetecken: Tänk på att läsa igenom beskrivningen noga innan du påbörjar ditt arbete.
Masktäthet: Sticka/virka alltid en provlapp enligt rekommendationen. Stämmer det inte med masktätheten som anges, prova med tunnare eller grövre stickor/virknål. Om masktätheten inte stämmer kan resultatet få fel mått och form.
Markera storleken du stickar/virkar så är det lättare att följa beskrivningstexten.
Diagram: Det underlättar att följa med i diagrammet om du sätter en linjal längs med den rad du stickar/virkar.
Copyright ©COPYRIGHT Svartafåret AB. Reproduktion och publicering av material och texter är ej tillåten utan medgivande från Svartafåret AB.
Version 1

Betalningsalternativ

© 2023 Eddna