Läser in...
leverans-banner

Leveranser

Vi strävar efter att skicka beställningar snarast möjligt och i den ordning de kommer in till oss. Vårt mål är att leverera inom 2–5 arbetsdagar efter att vi har fått och bekräftat din beställning. Även om vi strävar efter att leverera inom meddelade tidsramar, kan leveransen på grund av oväntade händelser ta längre tid. Vi levererar paket till personer som är 16 år eller äldre och har en registrerad hemadress i Sverige.

 

PostNord Varubrev 59 kr
Din order skickas som paket med PostNord och du kommer få ett kollinummer som du kan använda på PostNords hemsida för att spåra din order och se när den ankommit till din brevlåda. Om paketet inte får plats i din brevlåda kommer det att finnas att hämta ut på ditt närmsta ombud. Du kommer då få ett sms när ordern finns att hämta. Handlar du för mer än 499 kr bjuder vi på fraktkostnaden.


PostNord Ombud 69 kr
Din order skickas som paket med PostNord och du kommer få ett kollinummer som du kan använda på PostNords hemsida för att spåra din order och se när den ankommit till ditt valda ombud. Legitimation/Mobilt bankID krävs för att hämta ut ditt paket. 

PostNord Paketbox 69 kr
Din order skickas som paket med PostNord och du kommer få ett kollinummer som du kan använda på PostNords hemsida för att spåra din order och se när den ankommit till din valda paketbox. Du öppnar ditt fack med säker identifiering, via PostNord-appen och Mobilt BankID.

 

PostNord Hemleverans 99 kr
Med PostNords hemleverans får du din beställning utkörd och levererad direkt hem till din dörr under dag- eller kvällstid. Du aviseras i PostNord-appen samt via sms och e-post med ett förslag på leveransdatum och tid. Det finns alltid möjlighet att anpassa din leverans. Du kan till exempel välja annat datum/tid, personlig leverans vid dörren eller att hämta ditt paket på ett av PostNords serviceställen. Vid hemleverans kan du följa ditt paket i realtid med hjälp av karta, se beräknad ankomst och antal stopp före dig. 

 

PostNords beräknade leveranstider

  •  1 arbetsdag till postnummer under 850 00 söder om Sundsvall (ej Gotland)
  •  2 arbetsdagar till postnummer över 850 00 i eller kring tätort samt hela Gotland
  •  3 arbetsdagar till postnummer över 850 00 i glesbygd eller med lantbrevbäring

 

DHL Service Point 69 kr
Din order skickas som paket med DHL och du kommer få ett kollinummer som du kan använda på DHLs hemsida för att spåra din order och se när den ankommit till ditt valda ombud. Legitimation/Mobilt bankID krävs för att hämta ut ditt paket. 

© 2024 Eddna