Läser in...
header1_1_

Två nya gratismönster i Giva

Sticka babyhätta och babykoftan-Habo som matchar ihop i Svarta Fårets välgörande garn Giva. Tre kronor av varje sålt nystan i Giva går direkt till utvalda organisationer som gör viktiga hjälpande insatser runtom i världen för barns lärande.

Organisationer vi donerat pengar till från Giva

Mars 2022

Vi vill självklart bidra till de goda krafterna som kämpar mot invasionen av Ukraina. Därför skänker vi 25 000 kronor från vårt välgörenhetsprogram Knit for Good till UNHCR.

Stiftelsen Akelius Foundation stödjer UNHCR genom att dubbla de pengar som skänks till organisationerna fram till och med den 31 mars, vilket ger totalt 50 000 kronor i denna oerhört allvarliga situation.

December 2021

Vi är mycket glada att kunna meddela att hela 32000 kronor har samlats in! Detta kommer i dag att skänkas till Musikhjälpens insamling som i år syftar till att motverka barnarbete. Ett väldigt viktigt arbete som vi är stolta över att bidra till. 

Fortsätt att köpa vårt fina välgörenhetsgarn Giva - det dröjer inte längre förrän det dags för nästa utbetalning till en organisation som gör gott.

Maj 2021

Första initiativet inom konceptet kopplar vi till vårt redan befintliga välgörande garn och vårt populära ull- och alpackagarn Moshi blir nu Giva. 3 kr av varje sålt nystan Giva går direkt till utvalda organisationer som gör viktiga hjälpande insatser runtom i världen för barns lärande. Vi kommer löpande att uppdatera kring välgörenhetskonceptet och hur pengarna kommer till nytta.

Betalningsalternativ

Copyright © 2021 - present Magento, Inc. All rights reserved.