Läser in...

Järbo Select - mönsterhäfte - alfa

I lager
79 kr

Järbo Select - mönsterhäfte - alfa

Med Järbo Select tar vi dig på en spännande resa runt jorden! 

Här kommer du att hitta några av världens mest exklusiva garner och design som lyfter garnernas kvalitet till något alldeles extra. Vi har omsorgsfullt valt ut kvaliteter som garanterar en spännande upplevelse. Plaggen är tidlösa, skapade av kända designers som haft i uppdrag att sätta garnet i fokus.

Vi inleder vår resa på Irland med en mohair tweed från Donegal. Därifrån tar vi oss vidare till lyxig italiensk återvunnen kashmir. Nästa stopp på vår färd är en exotisk glänsande mix av silke och yak-ull följt av två kvaliteter där varje nyans är naturligt växtfärgad. Resan avslutas denna gång i Sverige, med årets skörd av mjuk, kammad ull från Norrby Gård.

Art. nr 95510
Varumärke Järbo Select
Tips & Råd Garnalternativ: Observera att masktäthet, garnåtgång samt den slutliga formen kan variera vid byte av garn (även med garn i samma garngrupp).
För att undvika frågetecken: Tänk på att läsa igenom beskrivningen noga innan du påbörjar ditt arbete.
Masktäthet: Sticka/virka alltid en provlapp enligt rekommendationen. Stämmer det inte med masktätheten som anges, prova med tunnare eller grövre stickor/virknål. Om masktätheten inte stämmer kan resultatet få fel mått och form.
Markera storleken du stickar/virkar så är det lättare att följa beskrivningstexten.
Diagram: Det underlättar att följa med i diagrammet om du sätter en linjal längs med den rad du stickar/virkar.
Copyright Nordanå Crafts AB
Version 1
© 2024 Eddna