Läser in...

Drew XL Black

Drew XL från muud är en vacker weekend-väska tillverkad i mjukt kvalitetsläder och med en iögonfallande cylindrisk form. Oavsett om du ska tillbringa några dagar i stugan, njuta av en mysig stadsweekend eller bara letar efter en rymlig väska som också kan agera sportväska för dina träningsgrejer, är Drew XL det perfekta valet. Väskan är rymlig och kommer enkelt att rymma alla dina väsentligheter - från kläder och skor till yogamatta och träningsutrustning. Faktum är att huvudfacket till och med rymmer en yogamatta.

Huvudfacket har också två fickor med dragkedja på insidan och en ficka på varje sida av väskan som stängs med magnet, på utsidan - perfekt för små värdesaker som du vill hålla separata och lättillgängliga - utan att behöva leta igenom hela väskan.
Även om lädret är mjukt är väskan designad för att behålla sin form när du packar. Väskan har små skyddande "fötter" som skyddar bottenlädret från skrapmärken samtidigt som de säkerställer stabilitet. Väskan kan bäras på olika sätt - i den justerbara (upp till 130 cm) och avtagbara axelremmen eller de två läderhandtagen.

Diameter - 33 cm
Längd - 60 cm
Höjd - 40 cm

Art. nr 4179
Varumärke muud
Längd 60 cm
Diameter 33 cm
Material Äkta läder
Höjd 40 cm

Vi hittade andra produkter som du kanske gillar!

© 2024 Eddna