Läser in...

Hej på er! Jag heter Madelene och är sprillans ny medarbetare på Järbo Garn. 

Hur hamnade jag här då? Jag är fotograf och journalist i grunden, men mitt stora intresse är garn och stickning vilket jag ägnar nästan all vaken tid åt. Vem behöver städa när man kan sticka? Att inspireras av härlig design, sticka i ett nytt garn eller klä mig i stickade plagg är njutning på hög nivå för mig. Att skapa med händerna är ju helt enkelt den optimala avkopplingen, samtidigt som huvudet får fundera över maskantal och färgval. Att dessutom kunna forma plagg efter sin egen kropp och få det precis som man själv vill ha det är ju en stor bonus!  

Jag vet att jag är långt ifrån ensam i detta, vi är ju många som delar den här passionen. Mitt mål här på Järbo Garn är att sprida just tips och inspiration. Jag tänker guida er genom garntrender, snygga mönster, fiffiga prylar och allt som gör handarbetet roligare och enklare.  

Om alla sysslade med handarbete så skulle världen vara en bättre plats, det är jag helt övertygad om. Och tack vare sociala medier så kan alla vi som älskar garn och stickning inspirera varandra och hjälpas åt. 

Nu är jag superpeppad att lägga upp ett nytt projekt i Llama Silk, ett jättefint silke- och mullbärsgarn som finns i många färger. Kolla in det.
Justja, tröjan jag har på mig fastnade jag för totalt när jag rumsterade om i Järbo Garns stora lager där alla plagg finns. Den heter Popcorntröja och finns som gratismönster här.

Glöm inte att följa Järbo Garn på Instagram. Jag ser verkligen fram emot att möta er där ute! 

Betalningsalternativ

© 2023 Eddna