Läser in...

Fäbod 2 - Mönsterhäfte 15

I lager
79 kr

Fäbod 2 - Mönsterhäfte 15

Följ med oss till en plats långt bort i skogen – njut av vilda blommor, slåtterängar och björkdungar, se hur solen skiner på de små timrade stugorna en sommarmorgon, lystra till en vallåt i fjärran, följ kornas väg hem från betet på kvällen. Välkommen till Fäbod – vår hyllning till den svenska sommaren.

Vårens kollektion innehåller allt från skir spetsstickning och böljande volanger till stilrena vardagsplagg. Vi lockas av naturmaterialens vackra lyster och omger oss av en harmonisk färgpalett. Skapa i lin, bomull och ull – sommarlätt handarbete när det är som bäst!

Tillsammans upplever vi ett bortglömt paradis - gärdesgårdarnas och midsommarblomstrens land. Dröm din sommardröm med Järbo!

#järbofäbod

Art. nr 95384
Varumärke Järbo
Tips & Råd Garnalternativ: Observera att masktäthet, garnåtgång samt den slutliga formen kan variera vid byte av garn (även med garn i samma garngrupp).
För att undvika frågetecken: Tänk på att läsa igenom beskrivningen noga innan du påbörjar ditt arbete.
Masktäthet: Sticka/virka alltid en provlapp enligt rekommendationen. Stämmer det inte med masktätheten som anges, prova med tunnare eller grövre stickor/virknål. Om masktätheten inte stämmer kan resultatet få fel mått och form.
Markera storleken du stickar/virkar så är det lättare att följa beskrivningstexten.
Diagram: Det underlättar att följa med i diagrammet om du sätter en linjal längs med den rad du stickar/virkar.
Copyright ©COPYRIGHT Nordanå Crafts AB
Version 1
© 2023 Eddna